Kapakmeņi

Drukāt
Banner 1050x80

BalticAkmens, SIA

Rīgas 9, Rēzekne LV-4601
pieminekļi , kapu apmales, pieminekļu gravēšana, pieminekļu uzstādīšana, Pieminekļi , pieminekļu izgatavošana, pieminekļi Latgalē, pieminekļi no vietējā laukakmens, betona kapu apmales, uzrakstu gravēšana ar rokām

SOL 51, SIA

Cimdenieki, Sporta 22, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Kapu pieminekļu izgatavošana

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

Ritual Serviss, SIA, Apbedīšanas birojs

1.preču 30b, Daugavpils LV-5401
Apbedīšanas birojs:

SIA „Ritual serviss” apbedīšanas biroja pakalpojumu klāsts ir plašs un daudzveidīgs – sēru vainagu, lenšu, krustu, kapu pieminekļu izgatavošana un tirdzniecība. Mirstīgo atlieku transportēšana uz morgu un no/uz citu valsti. Dokumentācijas sagatavošana. Ķermeņa kremācija. Zārku transportēšana. Kapavietas sagatavošana apbedīšanai. Bēru ceremonijas organizēšana.

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

Akmeņkale Antra Ozoliņa

Ziemeļu 45, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:: ✓ kapu pieminekļi ✓ apmaļu izgatavošana, uzstādīšana ✓ granīta akmens apstrāde ✓ kapu apmales ✓ plāksnes ✓ kapu soliņi ✓ granīta soliņi ✓ koka soliņi ✓ kapu pieminekļu uzstādīšana ✓ Kapu futrāļi ✓ kapu sētiņas ✓ pilns kapu ierīkošanas serviss un kapu vietu ierīkošana

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

''KORAD'' apbedīšanas nams, SIA SO Korad

Rūpniecības 16, Jelgava LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Transports ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumenti saistībā ar nāves faktu, noformēšanas kārtība ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru vainagi, štrausi, sēru lentes ✓ Apbedīšana kapsētā vai kremācija ✓ Laicīgās izvadīšanas ceremonija ✓ Bēru galds

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Jānis Pelcbergs, akmeņkalis

Dzintara 36, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par Jāni Pelcbergu: Jānis Pelcbergs nodarbojas ar dažāda veida akmens apstrādi, kā arī pieminekļu, plākšņu un apmalīšu izgatavošanu, akmens zāģēšanu, pulēšanu un gravēšanu.

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Gran LV, SIA

18.novembra 192, Daugavpils, LV-5417
Pieminekļu izgatavošana: ✓ Pieminekļi ✓ Kapa pieminekļi ✓ Žogi no granīta un metāla ✓ Soliņi no granīta un metāla ✓ Pieminekļi dzīvniekiem ✓ Gravēšana ✓ Pieminekļu uzstādīšana Akmens apstrāde un akmens izstrādājumi: ✓ Palodzes ✓ Virsmas ✓ Kāpnes ✓ Kamīni ✓ Pieminekļi ✓ Žogi ✓ Soliņi

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apraksts:

Pokrova kapi – vienīgie Rīgā, kuri dod iespēju savlaicīgi iegādāties un noformēt ģimenes apglabāšanas vietu, parūpējoties par to, lai ne jūs, ne jūsu tuvinieki nesastaptos ar liekiem sarežģījumiem jau tā grūtajā brīdī. Izvietoti pilsētas centrā, līdz kurienei pat ļoti aizņemts cilvēks var tikt ērti un droši. Kapi tiek apsargāti un patstāvīgi labiekārtoti.

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai - kapu apmales, celiņi un kapu pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.

Dzīvības dārzs, SIA, Apbedīšanas pakalpojumi Cēsīs, Vidzemē

J. Poruka 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi. Pilns apbedīšanas serviss. Plašs piederumu klāsts. Nelaiķa transportēšana. Ceremonija, kremācijas organizēšana. Piedāvājam bēru mielastu. Diennakts tel.: 27090853. Tel.: 27443979. Akreditācijas Nr. AI8827.

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādu krāsu toņi - melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Ziemeļu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Bēres ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Kapu labiekartošana ✓ Zārki ✓ Vainagi ✓ Kapakmeņi Apbedīšanas serviss:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Aizgājēju cienot, atdusas vietā ierasts uzstādīt piemiņas zīmi, kas var tikt veidota kā kapu plāksne, īpašs laukakmens, neliela akmens skulptūra vai kapu piemineklis, ko rotā  mākslinieciski gravējumi. Uz piemiņas zīmes var tikt iegravēts uzraksts, portrets, grafika vai simboli. Speciālisti piedāvā veidot vienotu piemiņas ansambli, kurā tiek gaumīgi apvienota piemiņas zīme vienotā stilā ar kapu apmalēm, soliņiem un stacionāriem ziedu traukiem, kas tiek izgatavoti no marmora, oniksa, granīta vai Latvijas laukakmens. Piedāvāta tiek arī kapu pieminekļu uzstādīšana, restaurācija un apbedījuma vietu labiekārtošana.