Kapakmeņi

Drukāt
Banner 1050x80

Akmens Rūķis, SIA, Filiāle

Buļļu 76, Rīga, LV-1067
Kapu pieminekļu izgatavošana

Akmenskalējs

Augšlīgatne, "Dālderi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108

Akmenszieds, IU

Upes 11, Ilūkste, Augšdaugavas nov., LV-5447

Akmeņkale Antra Ozoliņa

Ziemeļu 45, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:: ✓ kapu pieminekļi ✓ apmaļu izgatavošana, uzstādīšana ✓ granīta akmens apstrāde ✓ kapu apmales ✓ plāksnes ✓ kapu soliņi ✓ granīta soliņi ✓ koka soliņi ✓ kapu pieminekļu uzstādīšana ✓ Kapu futrāļi ✓ kapu sētiņas ✓ pilns kapu ierīkošanas serviss un kapu vietu ierīkošana

Akmeņkalis, SIA

Blaumaņa 27, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Kapu pieminekļi . Pieminekļu izgatavošana. Kapu pieminekļi Ogrē, Ķegumā, Lielvārdē., Granīta kapu pieminekļi . Kapu pieminekļi no Karēlijas, Somijas, Zviedrijas akmens.

Akmeņkaltuve

Jaunvāles 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Kapu pieminekļu izgatavošana, Pieminekļi , Kapu apmales, Akmeņkaļi, kapu pieminekļi , akmens apstrāde., Laukakmeņu pieminekļi . Dabīgu akmeņu kapu pieminekļi . Kapu soliņi. Kapu sētiņas.

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Veicam:: ✓ Sakārto kapu vietu pirms un pēc bērēm ✓ Kapu sakopšana pirms kapu svētkiem, svecīšu vakara ✓ Veicam kapu labiekārtošanu un apzaļumošanu ✓ Kapu sakopšana ikdienā visu sezonu Piedāvājam:: ✓ Kopiņu presēšana ✓ Smilts vai grants ✓ Melnzeme ✓ Akmens šķembas ✓ Oļi ✓ Apstādījumi ✓ Pieminekļi ✓ Apmales ✓ Kapu soliņi

Akmeņkaļu darbnīca. Kapakmeņi Rīgā par izdevīgām cenām

Sniķeres 14, Rīga LV-1067
Preces/ pakalpojumi:: ✓ granīta pieminekļu izgatavošana ✓ granīta pieminekļu uzstādīšana ✓ kapa vietas labiekārtošana ✓ kapu pieminekļu izgatavošana ✓ kapa apmalīšu izgatavošana ✓ kopējs kapu dizaina plānojums Par akmeņkali: Šajā nozarē veiksmīgi darbojos jau vairāk nekā 25 gadus. Strādājot savā arodā, uzticos savai pieredzei, gaumes izjūtai, mākslinieciskajai un individuālajai pieejai katram pasūtījumam. Akmens apstrādes darbnīca izgatavo pieminekļus, apmales, soliņus un citus produktus kapiem. Veicam kapu labiekārtošanu. Plašs sortiments, laba KVALITĀTE, GARANTIJA un IZDEVĪGAS CENAS. Slēdzam ar pasūtītāju līgumus un izpildām darbus termiņos. Atrodamies Rīgā, bet varam piegādāt izstrādājumus visā Latvijas teritorijā.

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādu krāsu toņi - melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana.

Akto, SIA

Slokas 45, Jūrmala, LV-2015
Kapu pieminekļi , kapakmeņi, granīts, laukakmens, kapu plāksnes, piemiņas plāksnes, kapu apmales, kapu , Pieminekļi no melnā granīta. Pieminekļi no krāsainā granīta. Akmens kapu pieminekļi .
ZL.LV iesaka

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Kapu pieminekļu sagataves ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar smilšu strūklu ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar roku ✓ Kapu kopiņu norobežojošās apmales un sētiņas Apraksts:: Akmens apstrāde, granīta zāģēšana, pulēšana, kalšana un plēšana - pieredze no 1988. gada. Pieminekļu, apmaļu, sētiņu izgatavošana no laukakmens un ārzemju granīta. Kvalitatīva gravēšana ar roku vai smilšu strūklu. Pēc pasūtījuma tiek izgatavotas apdares plāksnes (sākot no 2,5cm biezuma), virtuves galda virsmas, kamīna apdares plāksnes, palodzes u.c. apdares materiāli no granīta. Mājas nosaukumu gravēšana akmenī. Darbu veikšana visā Latvijas teritorijā par pieņemamām cenām. Prezentācijas vieta - Saldus, Kuldīgas iela 55b.

Aleksandra Ivanova akmens apstrāde, kapakmeņi, kapu pieminekļi Daugavpilī, visā Latvijā

Turpinām strādāt klātienē!
18.novembra 220, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Akmens apdares plāksnes ✓ Kapu apmales ✓ Pieminekļu un kapakmeņu izgatavošana ✓ Akmens vāzes ✓ Gravēšana akmenī Kapakmeņi un kapu pieminekļi:

Pieminekļu, kapakmeņu, granīta apmaļu projektēšana, kopēšana, izgatavošana. Kapakmeņi no Karēlijas, Zviedrijas, Indijas, vietējā laukakmens. Kapu pieminekļi Daugavpilī.

Aizgājēju cienot, atdusas vietā ierasts uzstādīt piemiņas zīmi, kas var tikt veidota kā kapu plāksne, īpašs laukakmens, neliela akmens skulptūra vai kapu piemineklis, ko rotā  mākslinieciski gravējumi. Uz piemiņas zīmes var tikt iegravēts uzraksts, portrets, grafika vai simboli. Speciālisti piedāvā veidot vienotu piemiņas ansambli, kurā tiek gaumīgi apvienota piemiņas zīme vienotā stilā ar kapu apmalēm, soliņiem un stacionāriem ziedu traukiem, kas tiek izgatavoti no marmora, oniksa, granīta vai Latvijas laukakmens. Piedāvāta tiek arī kapu pieminekļu uzstādīšana, restaurācija un apbedījuma vietu labiekārtošana.