Kapakmeņi

Drukāt
Banner 1050x80

Saulriets I, IK

Pils 44, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
, pieminekļi Alūksne, kapu apmales., Kapu kopšana, kapa vieta, kapu vietu labiekārtošana, kapu dārzu labiekārtošana, kapu plāksnītes, pilns

Siguldas apbedīšanas birojs, SIA

Leona Paegles 9, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Kapu plāksnes. Akmens kapu pieminekļi . Apbedīšanas biroji. Sēru pušķi. Bēru vainagi., Granīta kapu pieminekļi . Kapu plāksnes. Kapu pieminekļu izgatavošana. Kapu apmalītes. Kapu apmales.

Skaldnis AG, SIA

"Slāpe" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Kapu pieminekļi , pieminekļu izgatavošana. Kapu plāksnes. Granīta kapu pieminekļi . Kapu apmalītes., Kapu pieminekļi Madonā, Sarkaņos. Kapu pieminekļi Madonā, Sarkaņos.

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

SlaRus, SIA

"Polina" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apbedīšanas piederumi, akmens apstrāde, granīts, granīta apstrāde, kapu pieminekļi , kapakmeņi, kapakmens, , kapu apmales, apmales, betona apmales, granīta apmales, granīta kapi, pieminekļi , trotuāra celiņi,

Slāpe, akmeņkaļu darbnīca

"Slāpe" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Par mums:

Akmeņkaļa darbnīca Slāpe piedāvā granīta kapakmeņu izgatavošanu, kā arī visu nepieciešamo kapu vietai - kapu apmales, soliņus, pieminekļus un akmens plāksnes. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavoti akmens izstrādājumi. Piedāvājam kapu vietas labiekārtošanu.

Smiltājs, apbedīšanas pakalpojumu birojs

Avotu 25, Rīga, LV-1011
pieminekļi , kapu transports, transporta pakalpojumi, autokatafalki, katafalki, ziedi, vainagi, lentes, Kapu plāksnes, kapu plākšņu izgatavošana bez smiltenes.

SoulStone.eu, SIA

Zemkopības institūts, "Zemkopības institūts 22" -1, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125
Kapu pieminekļu izgatavošana

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Sveces, SIA

Klusā 9, Rīga, LV-1013
bēru transports, katafalka pakalpojumi, katafalks, izvadīšana uz kapiem, iezārkošana, Apglabāšana, kapu , pieminekļi , kapu apmales, apbedīšanas birojs, sekcija, autopsija, medicīnas ekspertīzes, medicīnas apliecība

Sēru nams

Raiņa 1, Jūrmala LV-2011
pakalpojumi diennakti, zārki, krusti, vainagi, lentes, bēres Jūrmalā, pilna dokumentu noformēšana, kapu , pieminekļi , kapu pieminekļu uzstādīšana, plašs kapu pieminekļu piedāvājums, kapu apmales, apbedīšanas

Tako akmens, darbnīca

Ezera 35A, Balvi, Balvu nov. LV-4501
granīta bruģis, granīta bruģa izgatavošana, dārza skulptūras, namu akmens fasādes, kamīna apdares, kapu , pieminekļi un apmales, kapu pieminekļi Balvos, Zviedrijas granīts, zviedru melnais granīts, granīta

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu

Tukuma apbedīšanas birojs Tāle SIA AB Tāle

Jāņa 9, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Tāle", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Tūrisma birojs Viesturdārzs, SIA

Alberta 7, Rīga, LV-1010
Kapu pieminekļi Lietuvā. Karaliskā pils Varšavā. Karēlija. Karlovi Vari. Katrīna II. Kārļa tilts.
Aizgājēju cienot, atdusas vietā ierasts uzstādīt piemiņas zīmi, kas var tikt veidota kā kapu plāksne, īpašs laukakmens, neliela akmens skulptūra vai kapu piemineklis, ko rotā  mākslinieciski gravējumi. Uz piemiņas zīmes var tikt iegravēts uzraksts, portrets, grafika vai simboli. Speciālisti piedāvā veidot vienotu piemiņas ansambli, kurā tiek gaumīgi apvienota piemiņas zīme vienotā stilā ar kapu apmalēm, soliņiem un stacionāriem ziedu traukiem, kas tiek izgatavoti no marmora, oniksa, granīta vai Latvijas laukakmens. Piedāvāta tiek arī kapu pieminekļu uzstādīšana, restaurācija un apbedījuma vietu labiekārtošana.